Contact

Zutphenseweg 26a
7213 GH Gorssel

Tel: +31 (0)6 430 10 192
Mail: maarten@kienmethout.nl

IBAN NL58TRIO0212309781

BTW NL 129235453 B01
KvK 54731240

Stuur een bericht

  UITSTEKEND
  16 recensies op
  Arie Meijerink
  Arie Meijerink
  03/06/2021
  Geverifieerd
  Vakwerk van vakman
  Lees verder
  Fokke Hoogterp
  Fokke Hoogterp
  23/12/2020
  Geverifieerd
  Passie van Kien spat er af. Dank voor de rondleiding!
  Lees verder
  Saskia De Meester
  Saskia De Meester
  05/03/2020
  Geverifieerd
  Wat een creatieve processen maakt Maarten met 'Kien met Hout' mogelijk! De warme uitstraling van het oude en doorleefde hout dat vaak al lange tijd heeft gelegen om te worden omgevormd tot meubels en leuke soms grappige objecten. In mijn vrij nieuwe huis staan inmiddels enkele meubels, waaronder de cupido waaraan gegeten wordt .'Hout met Kien' geeft sfeer en warmte aan mijn huis.
  Lees verder
  Irma Krommenhoek
  Irma Krommenhoek
  24/02/2020
  Geverifieerd
  Kien met Hout is voor ons 'de kers op de taart'. We hebben privé en zakelijk meubels van Maarten Kien die echt het verschil maken in ons interieur, ze hebben een enorme krachtige uitstraling. Zonder twijfel heeft dit te maken met de intentie waarmee de meubels zijn gemaakt: liefde voor de natuur, het materiaal en de aandacht voor de klant. Wij bevelen de meubels van Kien met Hout bij iedereen aan.
  Lees verder
  Claudio Tabbers
  Claudio Tabbers
  18/02/2020
  Geverifieerd
  Meubels met een ziel!! Maarten is een fantastische vakman.. een kijkje in zijn werkplaats om te kijken hoe jouw meubel wordt gemaakt is zeker een aanrader waard. 👍 5 sterren zijn dik verdiend.
  Lees verder
  Elisio Baptista
  Elisio Baptista
  18/02/2020
  Geverifieerd
  Ferrie Serno
  Ferrie Serno
  14/02/2020
  Geverifieerd
  Als je iets speciaals wilt hebben gemaakt van verantwoord gekapt hout moet je eens langs gaan bij Kien met hout en je komt blij naar huis
  Lees verder
  Suzanne de Riet
  Suzanne de Riet
  13/02/2020
  Geverifieerd
  Mijn man en ik zochten al 8 jaar een nieuwe tafel. Onze smaken liggen ver uiteen dus we kwamen er maar niet uit. We konden genoeg compromis-tafels vinden maar niet die ene perfekte waar je graag nog jaren naar kijkt. Tot we bij Maarten en zijn tafels met drijfstang-poten uitkwamen. Hij nodige ons uit op de werkplaats. Een vriendelijke, bevlogen man die vol plezier uitlegt en laat zien wat zijn vak inhoudt. We maakten samen een opdracht-omschrijving en Maarten ging aan de slag. Bij de tussentijdse bezichtiging bekende Maarten dat de tafel die hij gemaakt had die niet helemaal was wat we afgesproken hadden. En dat klopte. Er stond een waanzinnig mooie tafel - die ongetwijfeld een huis zal vinden - maar niet wat wij voor ogen hadden. Maarten gaf ons direct de geruststelling dat we hier eerlijk over mochten zijn en ter plekke hebben we nieuwe planken uitgezocht voor 'onze tafel'. Deze was daarna ook binnen no-time af en werd een week voor de afgesproken leverdatum al in onze woonkamer gezet. Ik ben ontzettend blij met de keus! Maarten laat vakmanschap en creativiteit op hoog niveau zien!
  Lees verder
  Wil en Bas
  Wil en Bas
  11/02/2020
  Geverifieerd
  Hele mooi tafel gekocht bij Kien. Dit is buitencategorie, 3 meter NL’s eikenhout. En wat gaaf is het om bij het hele traject, van “boomstam” tot tafel, te kunnen volgen. 👌
  Lees verder
  Laat een recensie achter